skip to Main Content
Si ets una persona alineada amb la sostenibilitat...

Estem atentes a les necessitats del dia a dia i aprofitem els recursos que tenim per transformar-los en allò que pot ser-te útil.

Compra responsable

Alternatives a les bosses d’un sol ús perquè cada compra ajudi a reduir el consum de plàstic.

Tenim una bossa que s’adapta a les diferents estructures de carret, així que si la teva s’ha deteriorat, contacta amb nosaltres i que el teu carret continuï rodant!!

Un pack bàsic que sempre va bé: Una bossa tipus supermercat i dues bosses amb cordó regulable de diferents grandàries realitzades amb restes de teixit lleuger i resistent.

Cabàs multiús resistent i pràctic més enllà de les compres.

Accessoris

Complements per a l’organització dels teus objectes personals i idees pràctiques per als teus trajectes.

Aquest model de necesser és molt pràctic i el fem en tres grandàries. Està realitzat a partir d’un quadrat: així optimitzem recursos a l’hora de tallar!

Aprofitem els retalls de tall per a aquests packs de sobres amb cremallera, sempre a mà per a protegir documents i desar petites coses.

Hem triat un disseny de bossa mitjana per al dia a dia que confeccionem amb les restes de teixit que van arribant a les nostres mans.

Llar

Una gamma d’articles pensats per a facilitar l’organització i la practicitat en la teva llar.

Un toc d’alegria per a la cuina! Davantals i estovalles individuals resistents a l’aigua i a prova de totes les taques!

Aquestes caixes estan les realitzem a partir d’una tècnica d’origami i és un dels productes que més ens agraden! Utilitzem patrons quadrats per a aprofitar al màxim el material i el millor és que es poden plegar i guardar-se en qualsevol lloc!

Cistelles multiús disponibles en tres grandàries per tenir sempre a mà a la llar. Les pots utilitzar per a guardar objectes molt diversos i són ideals per a col·locar el pa i les fruites i donar un toc a la teva taula diària.

Utilitzem els retalls sobrants per a fer patchwork i el farcit del propi coixí.

Back To Top