skip to Main Content
Som un projecte que dona segona vida als residus i redueix l’impacte mediambiental generant ocupació a les persones en situació de risc a través del tèxtil sostenible.

Reutilitzar i dinamitzar

Recuperem PVC, restes tèxtils i qualsevol residu apte per a la confecció i els transformem en productes pràctics i asolibles allargant la vida útil de materials de difícil degradació.

Participem en la professionalització del sector tèxtil compartint la nostra experiència, divulgant els principis de l’economia circular i establint sinergies entre projectes.

Fomentem el consum responsable a través dels nostres productes i treballem per a trobar camins i possibilitats per a les persones que necessiten la nostra ajuda.

Tu també pots!!

Estigues al corrent dels nostres projectes amb impacte

Si estàs interessat a conèixer-nos millor també pots contactar amb nosaltres dfenix@cpsfrancescpalau.cat o 659895996

Així és com treballem, dona-li un cop d'ull!

Projectes en els que hem aportat els nostres valors!

Setmana mundial de la donació de plasma

El Banc de Sang ha confiat en nosaltres per reconvertir les banderoles de la campanya de maig 2023 en moneders que donaran durant la setmana mundial de la donació de plasma.

Moltes gràcies al Banc de Sang i a tots els donants!

Santa Tecla a la butxaca

Un projecte d’economia circular realitzat per El Far Cooperatiu on hem reconvertit les banderoles de les Festes de Santa Tecla 2022 de Tarragona en una bossa. Així hem evitat que aquetes acabessin incinerades i evitant 650 kg de CO2 i 105.294 litres d’aigua.

Volem agraïr a El Far Cooperatiu haver confiat amb nosaltres.

Back To Top